Van Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı AKP seçim çalışmalarında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmet Daire Başkanı Selma Biçek AKP seçim çalışmalarında aktif yer almaya başladı. Biçek, mesai saatlerinde seçim çalışmalarında yer aldığına dair fotoğrafları sosyal medya hesaplarından da paylaştı.

Seçime kısa bir süre kala Van’da seçim çalışmaları da devam ediyor. Siyasi parti seçim çalışmaları devam ederken, yaşanan usulsüzlüklerde gözler önüne seriliyor. Kayyım tarafından yönetilen Van Büyükşehir Belediyesi’nde Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek mesai saatlerinde görev yerinde olması gerekirken, AKP’nin seçim çalışmalarında aktif olarak yer alıyor. Özellikle AKP Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas’ın çalışmalarında yer alan Biçek, seçim çalışmalarına katıldığına dair fotoğrafları sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor.

Aynı fotoğraflar AKP Van Kadın Kolların resmi X sayfasında da yer aldı.

Kanun kesin olarak yasaklamıştır

657 sayılı Kanun’da devlet memurlarının tarafsızlık ve devlete bağlılık sorumluluklarının kapsamında siyasi partiye üye olamayacakları şekilde düzenlenmiştir. Aynı Kanun’un 125. maddesinde ise siyasi partiye girmek memuriyetten çıkarılma cezası olarak hüküm altına alınmıştır.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı AKP seçim çalışmalarında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir