Van-Hakkari Tabip Odası yeni yönetimini seçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Van-Hakkari Tabip Odası, düzenlenen genel kurulun ardından yeni yönetimini belirledi. Tek listeyle giden seçimlerde oda başkanlığına Op. Dr. Ahmet Koç seçildi.


Van-Hakkari Tabip Odası yeni yönetimini seçti - Ahmet Koç
Op. Dr. Ahmet Koç

İki gün süren Van-Hakkari Tabip Odası Olağan Genel Kurul seçimi sonuçlandı. Tek liste ile gidilen genel kurul seçimleri sonucunda Op. Doktor Ahmet Koç başkanlığında seçilen kongrede yönetim ise, Yemlihan Ceylan, Yüksel Kaya, Harun Arslan, Zeki Evliyaoğlu, İrem Özdemir ve Gökhan Görken’den oluştu.
Seçimin ardından Tabip Odasından yapılan açıklamada, yeni yönetimi belirlemek için oy kullanan tüm hekimlere teşekkür edilerek, “İki yıllık yoğun Pandemi dönemi içerisinde yüksek tempoyla çalışan hekimlerin gelinen noktada özlük haklarında ve çalışma ortamlarında herhangi bir iyileştirme olmadı. Ülkemizde sağlıkta çalışma koşullarının zorluğu nedeniyle, sağlık alanında bir çok hekimin istifa ederek daha iyi şartları sunan ülkelere veya özel hastanelere geçtiğini görmekteyiz. Hükümetin bir an önce bu konuya el atmasını temenni ediyoruz” denildi.


Serhat News


(lg/sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van-Hakkari Tabip Odası yeni yönetimini seçti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir