1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van TSO adayı Biner’den esnaf ziyareti: Hilesiz bir seçim diliyoruz

Van TSO adayı Biner’den esnaf ziyareti: Hilesiz bir seçim diliyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van TSO seçimlerinde sarı listeden aday olan iş insanı Faruk Biner, Van’da esnafı ziyaret ederek, tek isteklerinin hilesiz, hurdasız ve şeffaf bir seçim olduğunu ifade etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimlerinde sarı listeden aday olan iş insanı Faruk Biner, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek, destek talebinde bulundu. Ziyaret öncesi açıklama yapan Biner, bundan sonraki süreci düzenli esnaf ziyareti yaparak sürdüreceklerini belirtti. Biner, temel amaçlarının ise sükûnet içinde bir seçim süreci sürdürmek olduğunu söyledi.

Van TSO adayı Biner’den esnaf ziyareti: Hilesiz bir seçim diliyoruz - van tso biner ziyaret esnaf 3

Şeffaflık vurgusu

Seçim sürecine ve yaşanan usulsüzlük iddialarına da dikkat çeken Biner, “Hep diyoruz. Bu seçimin sonucu kentin sorunlarına çözüm olacak bir yaklaşım olmalıdır. Kazanan Van ve Van esnafı olmalıdır. Biz bütün çalışmalarımızda kent esnafının sorunlarını tespit ederek, çözüm için mücadele ediyoruz” dedi.

Van TSO adayı Biner’den esnaf ziyareti: Hilesiz bir seçim diliyoruz - van tso biner ziyaret esnaf 2

Listeler üzerinde hazırlıklar yaptıklarını da dile getiren Biner, kısa süre içinde listelerle ilgili itirazlarda bulunacaklarını kaydetti. Biner, şu çağrıda bulundu: “Bizim tek isteğimiz hilesiz, hurdasız, şeffaf bir seçim olmasıdır. Bunun mücadelesini veriyoruz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van TSO adayı Biner’den esnaf ziyareti: Hilesiz bir seçim diliyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir