Van TSO seçim hazırlıkları sürüyor: Kırmızı listeden kitlesel açılış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçim çalışmaları sürüyor. Kırmızı listeyle seçimlere giren iş insanı İzzet Çoban, görkemli büro açılışıyla çalışmalarına hız verdi.

22 Ekim Cumartesi günü yapılacak Van TSO seçim çalışmaları sürüyor. Mevcut başkan Necdet Takva, Zahir Kandaşoğlu, İzzet Çoban, Faruk Biner, Hamdullah Koçhan ve Celal Yalvaç yarışacağı seçim çalışmaları devam ediyor. Son olarak kırmızı listeyle seçimlere giren İş insanı İzzet Çoban yüzlerce kişinin katılımıyla seçim ofisinin açılışını yaptı. Yoğun katılımın olduğu ofis açılışında konuşan Çoban, katılım ve ilginin kendilerine büyük moral verdiğini belirterek, “Sevginin Kırmızısını bu kadar çok büyüttüğümüz için çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Bizler, bu memleketin sorunlarını da bilen aynı zamanda çözümde ürete bilen evlatları olarak; yaklaşık üç yıldır çalışma yapıyoruz. Nihayetinde bu mücadelemizi buraya kadar taşıya bildik ve bugün buradaki bu insanların bu açılışta bizleri yalnız bırakmamaları bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Umarım, memleketimiz için hayırlı olur” dedi.

‘Sorunların çözüm adresiyiz’

Memleketi artık gençlerin yöneteceğini kaydeden Çoban, “Yola çıkarken hep şunu söyledik: Van’da çok sık kullanılan bir cümle vardır. Bu memleketin sahipleri yoktur. Bizler, bu memleketin sahipleriyiz. Maalesef, bizim gibi gençlerin önleri açılmıyor. Eğer açıldığında bu gençler, memleketlerine fevkalade memleketine sahip çıkacak insanlarıdır.  Belki çok eskilerde bu memlekette bir mühendis bulunamıyor, bir avukat bulunamıyordu. Şimdi baktığınızda işsiz mühendisimiz, avukatlarımız, mimarlarımız var. Çok sayıda okuyan gençlerimiz, memleketlerine sahip çıkacaklardır. Yeter ki bu duvarı aşalım ve bu duvarı yıkalım. Bu memleketimize sahip çıkacağız. Biz geldiğimiz zaman, Sivil Toplum Kuruluşları ve iş insanları bu kutuplaşmayı da sonlandıracağız. Ortak paydada buluşacağız” diye konuştu.

Yapılan konuşmadan sonra seçim ofisinin açılışı yapıldı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van TSO seçim hazırlıkları sürüyor: Kırmızı listeden kitlesel açılış

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir