Van TSO’dan köpek saldırısına ilişkin duyarlılık çağrısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Mete Durna, yaşamını yitirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası, olayın tekrarlanmaması adına hayvan sahiplerini ve ilgili kurumları sorumluluklarını yerine getirmeye davet etti.

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Selimbey Mahallesi’nde yaşayan Mete Durna, arkadaşlarıyla oynadığı sırada bir köpeğin saldırısına uğradı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Duran yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından emniyet tarafından yapılan araştırma sonucunda köpeğin sahibi bulunarak gözaltına alındı. Köpeğin emniyete ait olduğu ve ardından sokağa terk edildiği de iddialar arasında yer alıyor.

Yaşanan olaya ilişkin Van Ticaret ve Sanayi Odası kısa bir açıklama yayımladı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“İlimizde yaşanan köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mete Durna’ya Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı dileriz. Yaşanan vahim olayın tekrarlanmaması adına hayvan sahiplerini ve ilgili kurumları sorumluluklarını yerine getirmek üzere göreve davet ediyoruz!”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van TSO’dan köpek saldırısına ilişkin duyarlılık çağrısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir