Van TSO’nun VİP Aşkı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van TSO’nun ekonominin en zorlu süreçten geçtiği bu tarihlerde 3 milyon TL’lik VİP araç alması tepkilere neden oldu.

Zorlu ekonomik koşulların yaşandığı ve esnafın günü kurtarmaya çalıştığı bu dönemde Van TSO, 3 milyon TL’lik VİP aracı aldı. Bir üyenin Serhatnews’e gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verildi: “Üyesi olduğum Van TSO, VİP aracı almış. Hem de 3 milyon TL’ye. Bunca sorun arasında buna gerek var mıydı? Ulusal düzeyde yüzyılın afeti için destek sağlamak, depremzedelere konteyner alarak barınma ihtiyaçlarını gidermek, Van merkezde yanan Rus pazarı esnafına destek olmak daha iyi olmaz mıydı?

TOBB’un depremzedeler için başlattığı ‘Azı Çoğu Yok, elinizden ne gelirse’ yardım kampanyasına destek vermek daha doğru olmaz mıydı? İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum. Esnaf can çekişirken, beylerin yaptığına bak.

Yine oda başkanı Necdet Takva’nın ‘Kârı sizin zararı bizim’ diye çok büyük laflar ettiği VOTAŞ’ı istihdam ve yatırım konusunda daha farklı bir noktaya getirmek daha uygun olmaz mıydı?

Van TSO'nun VİP Aşkı - van tso vip araci 2

Van’ın her alanda en sonları kimselere bırakmadığı bu zamanlarda gelinen nokta 11 yönetim kurulu için alınmış VIP oluyor. Hem de öyle böyle değil. İçi özel olarak dizayn edilmiş lüks bir araç. 11 yönetim kurulu üyesi daha rahat, daha konforlu geziler yapsın diye neredeyse 3 milyon TL harcanan bu paralar bu memleketin parası değil mi?

Seçimde oy kullanan seçmen oyumuzla lüks ve konfor içinde 4 yıl geçirin diye mi verdi bu oyları size? İlimizin ekonomik sıkıntılarına çözüm üretmek, sağlam bir lobi çalışması yapmak, gerekirse Ankara kapılarını dolaşmak için bu oylar size verilmedi mi?

VİP araç Van TSO için bir ihtiyaç değil. İhtiyaç olduğunda kiralarsın, şimdi bunun sigortası, kaskosu ve bakımı derken, her yıl en az 150 bin TL masraf edersin, değer mi buna? Kurumlar o yüzden araç alımından vazgeçiyor. İhtiyaç olduğunda araç kiralamaya gidiyor. Aracın bakım, onarım, sigorta ve kasko gibi giderleriyle uğraşmıyor.

Tüm bunların ötesinde şeffaf hesap verebilir bir odanın istenen hesapları resmi yazı ile bu bilgileri veremiyorum demesi ise ayrı bir garabet. Her şey üyelerden saklanıyor. Toplanan yardımların bile hesabı verilemiyor. Yazık vallahi de yazık billahi de.

Yiyin efendiler, yiyin; bu han-ı iştiha sizin;

Doyunca, tıksırınca, patlayıncaya kadar yiyin!”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van TSO’nun VİP Aşkı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Avatar
    14 Nisan 2023, 16:17

    Muhabbeti aynı saray muhabbetini getirdiniz adam aracı alıp görüne götürmeyecek �ran’dan çevre illerden bir sürü gelen gidenimiz var bırakın Bir tane de bir vip aracı olsun odanız sonuçta gittiğinde araç yine odaya kalacak yanında götürürse o zaman haber yaparsınız

    Cevapla