Van YYÜ’de kura çekiminde yapılan usulsüzlük, skeçlere konu oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), çeşitli branşlarda personel alımı için yaptığı kurada aynı ismin iki defa okunmasından sonra usulsüzlük tartışmaları ile gündemden düşmüyor. Van YYÜ ile ilgili yapılan usulsüzlük tartışmaları ise skeçlere konu oldu.

Van YYÜ, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile çeşitli branşlarda işçi alımı için ‘Sürekli İşçi Alımı’ duyurusu yaptı. Duyurunun ardından başvurularının tamamlanmasıyla canlı yayında kura çekimi yapıldı. Canlı yayında yapılan kura çekimlerinde görevli bir ismi iki kez çekti. “Zafer Sunkur” ismini iki kez çeken görevlinin o anlardaki şaşkınlığı kameralara yansıdı. Canlı yayının ardından söz konusu olay sosyal medyada ve kentte tepkilere neden oldu.
Usulsüzlük skeçlere yansıdı
Canlı yayında yaşanan olayın ardından usulsüzlük tartışmaları Tiyatrocu Erdal Kaya tarafından oynanan skece yansıdı. Erdal Kaya’nın, oynadığı “Torpil” isimli bir oyunda iş, ev ve araba için çekilen kuralarda iki kez Renas Kaya ismi çıktı. Sosyal medyada büyük ilgi gören skeç, izleyenlere Van YYÜ’de yaşanan olayı hatırlattı.

 

Serhat News

Tepki Ver | mutlu3
3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van YYÜ’de kura çekiminde yapılan usulsüzlük, skeçlere konu oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir