1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da AKP’li Bakana Kurum-Sal karşılama

Van’da AKP’li Bakana Kurum-Sal karşılama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Van İl Örgütü; Çevre, Şehir ve İklim Bakanı Murat Kurum’un partiye yapacağı ziyaret öncesi tüm parti çalışanlarını karşılamaya davet etti.

Vanlılardan istediği desteği son yıllarda alamayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Van ziyaretleri sırasında kamu personeline katılımı zorunlu kılan AKP Van İl Örgütü; Bakan Kurum’un il örgütüne ziyareti öncesi parti çalışanlarına bile karşılamayı zorunlu kaldı. Bu tutum AKP’li Bakanların Van ziyaretleri sırasında Vanlılar tarafından ilgi görmediğini tartışmalarına neden oldu.

AKP Van İl Örgütü tarafından Parti’nin yedek üyelerine bile atılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“15 Nisan Cumu günü saat 16.00’da İl Başkanlığımızı ziyaret edecektir. Karşılama için İl yönetim Kurulu Asıl ve Yedek, İl Gençlik Kolları Asıl ve Yedek, İl Kadın Kolları Asıl ve Yedek, İl Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek ile İl Hakem Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerimizin İl Başkanlığı önünde hazır bulunması önemle rica olunur.”

Bu mesajın üzerinden 1 saat geçmeden ikinci bir talimat mesajı gönderildi:

DÜZELTME
“Bir önceki mesaj İl yönetim Kurulu Asıl ve Yedek, İl Gençlik Kolları Asıl ve Yedek, İl Kadın Kolları Asıl ve Yedek, İl Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek ile İl Hakem Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerimizin katılımı için gönderilmiştir. Sistemden kaynaklanan hatalı mesajı diğer üyelerimizin dikkate almaması rica olunur.”

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da AKP’li Bakana Kurum-Sal karşılama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir