Van’da araması olan 78 kişi GBT sorgulamasında gözaltına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta 32 bin 980 kişinin GBT sorgulamasını yaptı. Van’da aranan şahıslar GBT sorgulamasında yakayı ele verdiler.

Van Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde aranan şahıs-şahısların yakalanmasında ve süratle adalete teslim edilmelerine yönelik yürütülen çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 16 -22 Eylül 2023 tarihleri arasında 32 bin 980 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, 78 şahıs GBT sorgulamasında yakayı ele verdi.

Söz konusu sorgulamada; 20 şahıs göçmen kaçakçılığı yapma, 16 şahıs bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık, 8 şahıs kaçakçılık ile mücadele kanununa muhalefet, 7 şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, 4 şahıs kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak, 3 şahıs kasten yaralama, 3 şahıs silahlı terör örgütünü yönetme veya üye olma, 2 şahıs hükümlü veya tutuklunun kaçması, 2 şahıs kasten öldürme, 2 şahıs ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma, 2 şahıs silahla tehdit,

2 şahıs suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi, 2 şahıs dolandırıcılık, 1 şahıs rulet, tilt, langırt ve benzeri oyun makineleri hakkındaki kanuna muhalefet, 1 şahıs mühür bozma, 1 şahıs sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, 1 şahıs suç uydurma, 1 şahıs yağma, suçlarına ilişkin toplam (78) şüpheli şahsın aranması olduğu tespit edilerek haklarında gerekli yasal işlem yapıldı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da araması olan 78 kişi GBT sorgulamasında gözaltına alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir