1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da İyi Parti’den deprem: Yönetim toplu istifa etti

Van’da İyi Parti’den deprem: Yönetim toplu istifa etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muradiye İlçesinde İyi Parti İlçe Başkanı Özcan Acar yönetimiyle birlikte partiden istifa etti.  İl Başkanı ise yönetimin görevden el çektirildiğini açıkladı.

İyi Parti Genel Başkanın 6’lı Masadan ayrılmasından sonra yaşanan tartışmalar devam ediyor.  Son olarak sosyal medya hesaplarına düşen açıklamalarda İyi Parti Muradiye İlçe Başkanı Özcan Acar ve yönetimin partiden istifa ederek, Deva Partisi Muradiye İlçe Başkanlığına katıldığı açıklandı.

Açıklamadan sonra Genel merkez kararını açıklayan İl Başkanı Selim Özgökçe, ilçe başkanı ve yönetimin Genel İdare Kurulu kararıyla görevden el çektirildiklerini açıkladı. Özgökçe, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Partimizden başarısızlığından dolayı görevden alınan Özcan Acar’ın hem Muradiye Deva Partisi ilçe başkanlığı hem de Muradiye’nin Sesi sayfasında yalan yanlış haberler yaptırdığı görülmektedir. Partisinden 28 kişiyle istifa edip Van Deva İl Başkanlığının Muradiye ilçesine katıldığını ve kamuoyunda bizim üzerimizden başka partilerin prim yapmaya kalkıştıklarını üzülerek gördük. Bizler halk olarak siyaset üstü olmak zorundayız. Siyasi partiler bugün vardır yarın belki olmayacaklar. Ama bizler bu kadim şehrin insanları ve her zaman bir araya gelecek şahsiyetleriz. Bu yüzden herkesin siyaseti şeref ve onur içinde yapmasını tavsiye ederim.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da İyi Parti’den deprem: Yönetim toplu istifa etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir