Van’da sağlık fuarı düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bilimleri ve teknolojilerinde bölgedeki tek fuar olma özelliği taşıyan Van Uluslararası Sağlık Fuarı, ziyaretçilere kapılarını açtı.

Sağlık Bilimleri ve teknolojilerinde bölgedeki tek fuar olma özelliği taşıyan Van Uluslararası Sağlık Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre merkezinde ziyaretçilere kapılarını açtı. Fuarda, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkeden sağlık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluş yer aldı. Fuara, Sağlık Bakanlığı olmak üzere, Ticaret Bakanlığı, TOOB, Van Valiliği, Van YYÜ, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası ile sektörle ilgili firmalar ve yeni pazar arayışında olan firmalar katıldı.

Van’da sağlık fuarı düzenlendi - WhatsApp Image 2022 10 27 at 17.43.16

Açılış konuşmasını yapan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hamdullah Şevli, Sağlık Bilimi Öğrenci Kongresi’nin ilkini gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Bu bizim oldukça önemli. Çünkü öğrencilerimizin akademiye atacakları ilk adım olarak değerlendiriyoruz. Bu durum ‘Birinci Sağlık Bilimleri Kongresi’nde çok sayıda öğrenciye nitelikli eğitim veren üniversitemiz için guru vericidir” dedi.

30 Ekim tarihinde son bulacak olan fuar kapsamında ayrıca Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından ‘Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’ de düzenlenecek.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da sağlık fuarı düzenlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir