1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’da SMA hasaları için kermes düzenlendi

Van’da SMA hasaları için kermes düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Van’ın Büyükşehir ile İpekyolu Belediyesi tarafından SMA hastaları için kermes düzenlendi. Kermese Belediye Eş başkanları da katıldı.

 

İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen kermese Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ katıldı.  SMA hastası ikiz çocuklar Nursima ve Aysima’nın tedavileri için iki belediye tarafından düzenlenen kermes büyük ilgi topladı.

“SMA’lı çocuklar için buradayız

Katılımın yüksek olmasından memnun olduğunu söyleyen Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, “Halkımızın zor günlerde birbirine bağlılığını burada da gördük. Bugünleri dayanışma içerisinde atlatacağız. Birbirimize destek olmamız lazım. Bizler de o desteği sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de desteklerimiz devam edecek. SMA Tip 1 hastası çocuklarımız Nursima ve Aysima’nın tedavilerini sorumluluk olarak benimsedik. Bütün çabamız çocuklarımızın sağlığına kavuşması için yürütülen kampanyanın başarıya ulaşmasıdır. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Van'da SMA hasaları için kermes düzenlendi - SMA hastasi zeydan

Konuşmanın ardından Eşbaşkanlar, satış yapan stantları gezerek, emeklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da SMA hasaları için kermes düzenlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir