Van’da Sosyal Yardımlaşma Müdürü AKP’den belediye meclis üyesi oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü M.Ali Şalem AKP’den Belediye Meclis üyesi oldu.

 

Sosyal Medya hesabında açıklama yapan Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü M.Ali Şalem AKP’den Belediye Meclis üyesi olduğunu açıkladı. İlhan, “İpekyolu Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü Mehmet Ali Şalem, AKP İpekyolu 3.sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı. Böylesine hassas bir kurumun başında olan kişinin istifa etmeden aday olması ne kadar etik. Takdir Van kamuoyunun!” notunu düştü.

 

‘İstifasını sunmuştur’

 

İl Başkanı İlhan’ın paylaşımını alıntılayan iş insanı Gökhan Hanoğlu ise, Şalem’ın istifa ettiğini belirterek, şu değerlendirmede bulundu: “Sayın başkan öncelikle sizin de malumunuz olduğu gibi, Ali Şalem müdürümüz yıllardır O kapıya giden tüm vatandaşlarımıza partili yada değil elinden geldiğince hizmet etmiştir. Bugünde tarafına tevdi edilen görevden dolayı istifasını sunmuştur.”

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da Sosyal Yardımlaşma Müdürü AKP’den belediye meclis üyesi oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    23 Şubat 2024, 16:41

    hiç bir parti ayırmaksızın her kesime yardımcı olan halka hizmet eden herkesle bire bir ilgilenen bir kurum müdürü şimdi encumen olmuş en doğal hakıdır kanunlar uygun görmüşse bizde saygı duyarız hangi partide aday olması fark etmez yine halka hizmet edecek ALLAH yardımcısı olsun