1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van’ın en renkli fuarı açıldı

Van’ın en renkli fuarı açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da estetik, güzellik, kişisel bakım ve kozmetik sektörlerine yönelik Türkiye’nin en etkili fuarı olan Van Güzellik Fuarı açıldı.

Van’da, US Fuarcılık tarafından 3’üncüsü gerçekleştirilen Güzellik Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda yaklaşık 100 marka sergileniyor. Ücretsiz eğitimlerin de verileceği fuar 3 gün sürecek. Açılışta konuşan US Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, fuarın önemine değinerek “Bu fuar için çok emek verdik. Türkiye’nin birçok kentimizden sektör temsilcilerini Van’a davet ettik. Başta İran olmak üzere komşu ülkelerde tanıtım faaliyetlerinde bulunduk. Bugün yurtdışından gelerek aramızda olanlara güzel şehir Van’da oldukları için ayrıca teşekkür ederim. Bu fuara, US Fuar olarak para kazandığımız için değil, gönül kazandığımız bir proje olarak bakıyoruz. 100’e yakın markanın ürünlerinin sergileneceği, ücretsiz eğitimlerin yer alacağı fuarda katılım sağlayan tüm sektör temsilcilerimize teşekkür ediyorum” diye aktardı.

Takva: dışarıdaki katılım kıymetlidir

Açılışta konuşan Van TSO Başkanı Başkanı Necdet Takva ise, fuarların yerelde ve ulusal çapta ne kadar büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, “Fuarları renkli kılan şey; kentin, kendisinin çalıp kendisinin oynaması meselesi değil, dışarıdan katılımın ne kadar kıymetli ve değerli olduğudur. Kent ekonomisine ya da kentin sosyal hayatına dış katılımlarla ciddi katkılar sağlandığını görmenin mutluluğu içerisindeyim. Fuarlar ülke ve il ekonomisi için büyük önem arz ediyor.” dedi.

konuşmalardan sonra Van TSO Başkanı Necdet Takva, ESOB Başkanı İsa Berge ve sivil toplum örgütü temsilcileri stantları gezdi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’ın en renkli fuarı açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    29 Ağustos 2023, 10:20

    […] tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Van Mutfak Yöresel Ürünler Gurme Fuarı” 15 Eylül’de kapılarını […]

    Cevapla