Yeşilay Başkanı’nın aracında uyuşturucu çıktı: Zorlu tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aracında 800 gram uyuşturucu ve hassas terazi bulunan Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu tutuklandı. Zorlu,  AKP Kilis eski Milletvekili Reşit Polat’ın danışmanlığını yapmıştı.

Yeşilay’ın Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu’nun aracında 800 gram uyuşturucu ile hassas terazi ele geçirildi.

Riha’dan Kilis’e giden AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in konvoyunda yer alan araçlardan biri yolda kazaya karıştı. Kaza yapan araçta ise uyuşturucu çıktı. Aracı Yeşilay Şube Başkanı Ahmet Zorlu’nun kullandığı tespit edildi.

Sözcü’de yer alan habere göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, geçen hafta Kilis’e geldi ve teşkilatla toplantı yaptı. Kilis ziyareti sonrasında araç konvoyuyla Riha’ya geçti. Konvoyda yer alan Yeşilay Başkanı Ahmet Zorlu’nun kullandığı araç, Kilis’e dönüş yolunda trafik kazası yaptı. Araç Dilok’ta tamirciye bırakıldıktan sonra uyuşturucu ihbarı yapıldı. Jandarma araçta 800 gram uyuşturucu, hassas terazi, tuşlu telefon ele geçirdi. 

Kilis’te bulunan Ahmet Zorlu savcılık talimatı ile Dilok’a çağrıldı ve ifadesi alındı. Suçlamaları reddeden Zorlu, “Benim haberim yok, araç kiralık” diye ifade verdi. Sevk edildiği mahkeme Zorlu’nun tutuklanmasına karar verdi.

Ahmet Zorlu, AKP Kilis eski Milletvekili Reşit Polat’ın danışmanlığını da yapmıştı. 2019 yılında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Sigara, alkol, uyuşturucu bağımlılığına karşı” yarışma düzenleyen Ahmet Zorlu, dereceye giren öğrencilere plaket de vermişti.

‘Ak Partili bir arkadaşımız’

AKP Kilis eski Milletvekili Reşit Polat, geçmişte danışmanlığını yaptığı Zorlu’yu “Burası küçük bir şehir, herkes birbirini tanır. Ahmet Zorlu da AK Partili bir arkadaşımız. Eğitimci biri, ben de inanamıyorum, tanıdığım kadarıyla bunu yapabilecek biri değil. Bir yanlışlık var diye düşünüyorum” sözleriyle savundu.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeşilay Başkanı’nın aracında uyuşturucu çıktı: Zorlu tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir