15 yaşındaki çocuğun 9 yıl boyunca fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uludere’nin Uzungeçit beldesinde üvey annesiyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki S.A. fuhuşa zorlanarak hamile kaldı. S.A’ya işkence ederek fuhuşa zorlayan üvey anne ve 3 erkek tutuklandı.

Şırnak’ın Uzungeçit  (Dêrahînê) beldesinde üvey annesiyle birlikte yaşayan 15 yaşında ki S.A. 6 yaşından beri üvey annesi B.A. ile  C.A. ve S.Y. isimli erkekler tarafından kendisinden yaşça büyük olan erkeklerle fuhuşa zorlandı. Bunu kabul etmeyen çocuk defalarca işkenceye maruz kalırken, olayı babasına anlatacağını belirtmesi üzerine üvey annesi tarafından başına sert cisimle vurularak işkenceye maruz kaldı.

Yoğun bir işkence altında fuhuşa zorlanan S.A. Ekim 2021’de rahatsızlanması sonucunda hastaneye kaldırılırken, S.A’nın 40 günlük hamile olduğu ortaya çıktı. S.A. yaşananları bir süre sonra ablasına anlattıktan sonra, ablası faillerden şikayetçi oldu.

İskence uygulandı

İsmini vermek istemeyen bir akrabası yaşananları şu şekilde anlattı: “S.A. daha 4 aylıkken babası ve annesi boşandı. Bu çocuklarından en küçüğü olduğu için babasının yanında kaldı. Üvey annesi kıza 6 yaşından beri şiddet, işkence ve fuhuşa zorluyor. En çirkin şeyleri kıza yaptırdı. Yetmedi bir de işkence uyguladı. Hem kendisi fuhuş yapıyor hem de bu kız çocuğuna zorla yaptırdı. En sonunda kız dayanamadı ve ‘Bu yaptığın şeyleri anneme ve babama anlatacağım ’demiş. Buna karşılık ise üvey annesi ona yaşattığı şeyleri babasına anlatmasın diye başına demirle vurdu. Bu çocuk tam 9 yıl boyunca fuhuşa zorlandı. Daha sonra hastaneye kaldırmışlar. Orada her şey ortaya çıktı ve çocuk başından geçen her şeyi anlatmış. Hastaneye götürüldükten sonra kızdan kan alıyorlar ve kızın hamile olduğu ortaya çıkıyor. Daha sonra kürtaj yaparak bebeğini aldırmışlar. Üvey annesi ve 3 erkek birlikte bir çete oluşturmuş. Yapılan şikayet üzerine üç kişi gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Karara yapılan itiraz sonucu üvey anne ve iki erkek tutuklandı.”

Olayı savcılıkta anlatan B.A.’nın diğer üvey kızı da kardeşine yapılanların aynısının kendisine de yapılmak istendiğini ancak buna karşı direndiğini belirtti.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
15 yaşındaki çocuğun 9 yıl boyunca fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir