AKP, Van’da kayyım hizmetleri üzerinde propaganda yapıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP, Van’da kayyım ile yönetilen İpekyolu Belediyesi hizmetleri üzerinde propagandaya başladı. Aynı fotoğraf karelerini hem belediye hem de AKP paylaşarak kendi hizmeti olarak sundu.

Van İpekyolu Belediyesi sosyal medya hesabında, İpekyolu’nda yeni doğan bebekler ve annelerini ziyaret ettiklerine dair fotoğraf karelerini paylaştı. Paylaşımda, “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından yeni doğan bebeklerimizi evlerinde ziyaret ediyor, içerisinde temel ihtiyaç ürünlerinin yer aldığı Bebek Bakım Çantalarımızdan hediye ediyoruz,” denildi. Kısa süre sonra aynı fotoğraflar, AKP Van İpekyolu İlçe örgütü sosyal medya hesaplarından da paylaşılmaya başlandı.

https://twitter.com/ipekyolubeltr/status/1565714085207052296?s=21&t=9CF-1d4JRCJ9I1QewxoXnw

Aynı karelere farklı kurumlar

Belediyenin yaptığı paylaşımdan sonra AKP İpekyolu İlçe Örgütünün Twitter sayfasında, AKP İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu’nun ilçede yeni doğum yapan kadınları ziyaret ederek hediye verildiği paylaşımı yapıldı. AKP İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile Kadın kolları başkanı Havva Duran’ın etiketlendiği paylaşım tepkilere neden oldu.

https://twitter.com/IPEKYOLUAKKADIN/status/1565718144613769218?t=xzOTJmL8p8yehqueQFKXDA&s=08

Sosyal medyada tepki

Aynı yardım çantaların bulunduğu karelerin farklı iki kurum tarafından paylaşılmasından sonra sosyal medyada da büyük tepki gördü. Birçok kişi her iki paylaşımı alıntılayarak, AKP’nin kentte belediye hizmetlerini kendisine mal etmesine tepki gösterdi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP, Van’da kayyım hizmetleri üzerinde propaganda yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir