AKP’li Aras itiraf etti: Van’da bize oy verecek kişi kalmadı-Video

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Haber – Van’da AKP’nin düzenlediği bayramlaşma programında söz alan eski AKP Van İl başkanı ve milletvekili aday adayı Abdullah Aras, milletvekili adaylarına büyük tepki olduğunu belirterek, sokakta AKP oy verecek kişi kalmadığını dile getirdi.

AKP’nin Van’da çıkardığı aday listesine yaşanan tepkiler devam ediyor.  Kent sokaklarında yaşanan tepkiden sonra bu kez de itirazlar AKP’nin kentte düzenlediği bayramlaşmaya yansıdı. Bayramlaşma programında söz alan eski AKP Van İl başkanı ve milletvekili aday adayı Abdullah Aras’a, milletvekili adaylarına büyük tepki olduğunu belirterek, sokakta AKP oy verecek kişi kalmadığını dile getirdi.

Tablo bundan ibarettir

Gerçekleri dile getirmek gerektiğini dile getiren Aras, “Maalesef bundan acısı nedir biliyor musunuz? Bu kentte meclise milletvekili gönderecek simaları burada göremiyoruz. Vefa diye bir şey var. Çok kişi gidip geldi, ama biz halen buradayız. Fakat sayın vekilimin dile getirdiği gibi Sayın Cumhurbaşkanına oyumuzu vereceğiz. Ama milletvekillerine vermeyeceğiz. Van’ın sokaklarını dolaşıyoruz. Yurttaşlarla konuşuyoruz vallahi tablo bundan ibarettir. Allah şahittir tablo bundan ibarettir. Birbirimizi kandırmayalım.” dedi.

Aras İl başkanına da seslenerek, daraltılmış bir danışma kurulunun kurulmasını istedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Aras itiraf etti: Van’da bize oy verecek kişi kalmadı-Video

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir