AKP’li Seven’in kızı Yeşil Sol Parti’ye adaylık başvurusunda bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20 yıllık AKP üyesi Hakkarili iş insanı Mehmet Seven’in kızı, Yeşil Sol Parti’den Hakkari milletvekili aday adayı oldu.

Kuruluşundan bu yana AKP içerisinde aktif siyaset yapan Hakkarili iş insanı Mehmet Seven’in kızı Zuzan Seven, 28’inci dönem Hakkari milletvekilliği için Yeşil Sol Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Öğretmen olan Suzan Seven’in aday adaylığı başvurusu üzerine AKP’li baba Mehmet Seven duruma tepki gösteren yazılı bir açıklama yayınladı. Kızının başvurusunu desteklemediklerini dile getiren Seven, karara saygı gösterme yerine kızının birileri tarafından kandırıldığı değerlendirmesinde bulundu. Kızı Zuzan Seven’in Yeşil Sol Parti’den aday adayı olmasının kendi iradesi olduğunun altını çizen Seven, “Ailece bilgimiz dışında yapılan bir başvurudur. Kızımın kendi tercihidir. Ailemizi kesinlikle bağlamıyor,” dedi.

Bölgenin sosyolojisini bilmiyormuş

Yaklaşık 20 yıldır AKP’de siyaset yaptığını da dile getiren Seven, “Kızım Hakkari’de yaşamıyor. Bölgenin sosyolojisini bilmiyor. Birilerinin yönlendirmesiyle aday olduğunu düşünüyoruz. Yaptığı başvuru ailemiz başta olmak üzere en çok beni rahatsız etmiştir. 28. dönem Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde tercihimi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacağım. Kamuoyuna saygılarımla” diye konuştu.

Serhatnews

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Seven’in kızı Yeşil Sol Parti’ye adaylık başvurusunda bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir