Amedspor’da Sportif direktör belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Amedspor’da kongre öncesi bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.

Kulüp Başkanlığı kesinleşen iş insanı Aziz Elaldı Olağanüstü Genel Kurul öncesi ilk adımı hızlı attı. Elaldı sportif direktörlüğe önemli bir ismi getirdi.

Yapılan görüşmeler neticesinde Amedspor Sportif Direktörlüğüne Süper Lig deneyimi olan Diyarbakırlı futbolcu Murat Yiğiter getirildi.

Amedspor’da olağanüstü genel kurul toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için gelecek haftaya ertelendi. Kulüp başkanlığı için eski yöneticilerden iş insanı Aziz Elaldı’nın ismi üzerinde uzlaşma sağlandı.

Futbol Şube Yiğiter’e Emanet

Sportif direktörlük için deneyimli futbol adamı Murat Yiğiter’le anlaşıldı. Futbol hayatında Diyarbakırspor, Vanspor, Fenerbahçe, Trabzonspor , Ç.Rizespor, Göztepe ve Kocaelispor gibi takımların formasını terleten Yiğiter, teknik adam olarak da Diyarbakırspor, Vanspor ve Amedspor’da görev yaptı.

Yiğiter’in futbol şubesinin başına gelmesiyle gözler teknik direktör arayışlarına çevrildi.

Yeni teknik direktörün gelerek hafta yapılacak kongre öncesinde açıklanması bekleniyor.

‘Çalışmalara başlıyoruz’

Sıcak gelişmeyi doğrulayan Murat Yiğiter Amida Haber’e konuştu.

 Yiğiter, “Kulüp başkanımız ile görüştük. Bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Hepimizin yıllardır özlemini duyduğumuz tek şey bu kadim kentin bir üst lige çıkması. Bizler bunun için en uygun kadroyu oluşturmak için çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Bu kararın kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Amedspor’da Sportif direktör belli oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir