Bariyer arkasına gizlenmiş Van Belediyesi 8 yıl sonra halkın hizmetine açıldı: Şedal ve Zeydan’a sevgi seli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 8 yıldır etrafına kurulan bariyerlerle halktan tamamen kopartılan Van Büyükşehir Belediyesi kapıları yıllar sonra halkın hizmetine açıldı. DEM Parti’nin kentte aldığı büyükşehir belediyesine bir hafta içinde onbinlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

 

DEM Parti’nin 14 belediyenin tamamını alarak kentte tarihi bir başarıya imza attığı Van’da yapılan karnaval şeklindeki kutlamalardan sonra bu kezde belediye eş başkanlarına yapılan ziyaret ve tebrikler için Vanlılar belediyeye akın etmeye başladı. Bina etrafında kurulan bariyer ve polis noktaların kaldırılmasından sonra yurttaşlar yıllar sonra  tekrar belediyeyi ziyaret etmeye başladı. Günde binlerce yurttaş Belediye Eş Başkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal’ı ziyaret ediyor.  Şedal ve Zeydan ise ziyarete gelen bütün yurttaşları ayakta karşılarken, belediye binası yurttaşlarla dolup taşıyor.

 

Yasaklamalar kalktı

Öte yanda kayyum döneminde belediyenin sosyal medya sayfalarında engellenen yüzlerce yurttaşın engellide eş başkanların talimatıyla kaldırıldı. Yurttaşlar 8 yıl aradan sonra belediye hizmetlerini sosyal medya üzerinde takip etmeye başladı.

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bariyer arkasına gizlenmiş Van Belediyesi 8 yıl sonra halkın hizmetine açıldı: Şedal ve Zeydan’a sevgi seli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir