1. Haberler
  2. Güncel
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Muş’ta ‘teklik’ sözlerini tekrarladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muş’ta ‘teklik’ sözlerini tekrarladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malazgirt’te konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yine “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” sözlerini tekrarladı. 

Muş’un Malazgirt ilçesinde “Malazgirt Zaferi” programı düzenlendi. Muş başta olmak üzere bölge kentlerinin tamamında kamu görevlilerin katılımının zorunlu olduğu programa, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bakanlar katıldı. Cuma namazının alanda kılınması için, Muş ve Malazgirt ilçelerindeki tüm cami imamları zorunlu olarak törenin yapıldığı alana getirildi. 

 ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan’ sözlerini tekrarladı

Burada konuşan Erdoğan, Van Gölü kenarında yaptıkları külliyenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin şubesi mahiyetinde olduğunu söyleyerek, bunu bir sembol olarak gördüklerini belirtti. Devletin her bir vatandaşına sahip çıkacak güce, kudrete sahip olduğunu söyleyen Erdoğan, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” sözlerini tekrarladı. 

 ‘Kimsenin gözünün yaşına bakmayız’

Erdoğan, “Hiçbir saldırıya, hiçbir oyuna, hiçbir tuzağa tahammülümüz yoktur. Bayrağımızda sembolleştirdiğimiz özgürlüğümüzü hedef alan hiç kimseyi bilsinler ki affetmeyiz. Vatanımızı bölmeye, devletimizi yıkmaya çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Diğer her konuda herkese gönlümüz de kapımız da açıktır. Sultan Alparslan’dan Süleyman Şah’a, Osman Gazi’den Gazi Mustafa Kemal’e uzanan bütün silsile içindeki değerimizin etrafında ne kadar sıkı kenetlenirsek, bugünkü kızıl elmalarımıza o kadar kararlı ve hızlı ilerleriz” dedi.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan Muş’ta ‘teklik’ sözlerini tekrarladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir