Engin-Dilan Polat çifti gözaltında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile birlikte çok sayıda şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Haklarında kara para aklama iddiasıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde yapılan operasyon ile Polat çifti ile birlikte Sıla Doğu, Kürşat Polat, Beyza Ekici, muhasebeci Ahmet Gün, Sezgin Polat’ın da aralarında olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirildi.

Polat çifti, hastaneye girişleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Sağlık kontrolüne getirilen Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu ise, “İfademizi vereceğiz, o kadar” dedi. 

Basın mensuplarının “Kanıtları yok ettiğiniz iddia ediliyor, ne diyeceksiniz” sorusuna ise yine Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, “Ne kanıtları yok etmesi” şeklinde cevap verdi. 

Sağlık kontrolünden sonra Dilan Polat ve Engin Polat İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çift emniyete girişleri sırasında da soruları yanıtsız bıraktı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Engin-Dilan Polat çifti gözaltında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    1 Kasım 2023, 14:40

    […] Polat ile eşi Engin Polat‘ın neden gece yarısı operasyonuyla gözaltına alındığı ortaya çıktı. Gazeteci […]

    Cevapla