Hakkari’de doktora şiddet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’de MHP’li Fatih Özbek ile birlikte hastaneye kaldırılan arkadaşı Remzi Duran, bir doktoru darp etti.

 

MHP eski İl Başkanı Fatih Özbek’in alkol nedeniyle çarşı merkezinde baygınlık geçirdiği, daha sonra Remzi Duman ile birlikte hastaneye kaldırıldığı ve Duman’ın burada Dr. Ahmet Dursun’u darp ettiği belirtildi. Duman’ın aynı zamanda sağlık çalışanlarına hakaret ve küfür ettiği kaydedildi.

 

Konuya dair sanal medya hesabından paylaşım yapan Dr. Serhan Köse, yaşananlara dair şunları belirtti: “Ben Dr. Serhan Köse. Hakkari Devlet Hastanesi acil serviste pratisyen hekim olarak görev yapıyorum. 19.09.2023 tarihinde sabah 03.00 sularında, alkol alarak kavgaya karıştığı iddia edilen bir hasta bilinç bulanıklığı tanısıyla 112 ambulansı ile hastanemize getirildi. Müdahale için Resütasyona alınan hastanın yakınları acil uzman doktorumuza saldırdılar. Olay anında orada bulanan polis ekiplerinin de herhangi bir müdahalesi olmadı. Doktorumuza saldıran Remzi Duman isimli şahıs gözaltına bile alınmadan savcılık tarafından serbest bırakıldı. Burada çalışan doktorlar olarak sürekli  saldırılara, tehditlere ve hakaretlere maruz bırakılıyoruz. Can güvenliğimiz olmadan bu koşullarda çalışmak istemiyoruz.”

Suç duyurusu

Yaşananlara dair görüştüğümüz Dr. Dursun, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunduklarını aktardı. Kaynak: MA

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hakkari’de doktora şiddet

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    21 Eylül 2023, 12:39

    […] açıklama yayımladı. Açıklamada, önceki gün aile sağlığı merkezinde görevli Dr. Ömer Demir’in kendisine rapor verilmesini isteyen bir şahıs tarafından saldırıya uğrayarak […]

    Cevapla