HEDEP Kadın Meclisi 25 Kasım startını Sincan Cezaevi önünde verecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 HEDEP Kadın Meclisi, “Vazgeçmiyoruz Her Yerdeyiz” şiarıyla 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamındaki etkinliklerini Sincan Cezaevi Kampüsü önünde başlatacak.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Kadın Meclisi, “Vazgeçmiyoruz Her Yerdeyiz” şiarıyla 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ne ilişkin eylem ve etkinlik takvimini netleştirdi. HEDEP Kadın Meclisi, bölgede Tevgera Jinen Azad’ın (TJA), Türkiye’de ise kadın örgütlerinin eylemlerine de dahil olacak. 

JINNEWS’in haberine göre HEDEP Kadın Meclisi, 25 Kasım’ın startını ise 20 Kasım günü Kobanê Davası’nın görüldüğü Sincan Cezaevi önünde verecek. Verilecek start ile HEDEP Kadın Meclisi, Kobanê Davası’nda yargılanan kadınların yanında olduklarının da mesajını vermeyi planlıyor. 25 Kasım için HEDEP Kadın Parlamento Grubu da kadınlara ayrılacak.  

HEDEP Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Cumartesi Anneleri’nin eylemine katılacak. Ayrıca, Tülay, 6 Şubat Mereş depreminde yıkımın en fazla yaşandığı Hatay’da depremzede kadınlarla da bir araya gelecek.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
HEDEP Kadın Meclisi 25 Kasım startını Sincan Cezaevi önünde verecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir