Irkçı gazeteci Batuhan Çolak, taciz ettiği kadını ve kendisini eleştirenleri suçladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakırköy 30’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, Batuhan Çolak’a “sarkıntılık düzeyinde kalan cinsel saldırı” suçundan 2 yıl hapis cezası veren mahkeme, “iyi hal” indirimi uygulayarak cezayı 1 yıl 8 aya indirdi.

Cinsel saldırı iddiaları da dahil olmak üzere mültecileri hedef alan haberleri ile dikkat çeken Aykırı Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, Bakırköy’de ofisine gittiği kadın avukat B.K.’yi (30) zorla arkasından sarılıp öptüğü iddiasıyla “basit cinsel saldırı” suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu.

Hürriyet’ten Burcu Purtul Uçar’ın haberine göre; Bakırköy 30’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, Batuhan Çolak’a “sarkıntılık düzeyinde kalan cinsel saldırı” suçundan 2 yıl hapis cezası veren mahkeme, “iyi hal” indirimi uygulayarak cezayı 1 yıl 8 aya indirdi. Mahkeme, cezanın 2 yılın altında olması ve sanığın bir daha suç işlemeyeceği yönünde olumlu kanaat oluştuğu gerekçesiyle cezayı erteledi.

Hem suçlu hem güçlü

Dün (10 Temmuz) haberin pek çok yayın organında yayımlanmasının ve Batuhan Çolak’ın “cinsel saldırı” iddiaları üzerinden sığınmacıları hedef gösterdiğinin de sosyal medyada hatırlatılmasının üzerine Çolak, sosyal medya hesabından kendisine iftira atıldığını savundu.

“Foncusu, parti trolü, Kürtçüsü, Pelikancısı bir olmuş bana saldırıyor. Orada duracaksınız. Asıl tacize uğrayan benim!” diyen Çolak, taciz ettiği avukatı da “en önemlisi hakkımda şikayetçi olup, haber yaptırmak için kuruluş kuruluş gezen şahıs, Taksim’de fuhuş amaçlı çalıştırılan Faslı kadınların avukatlığını yapıyor, bunu da yeni öğrendik” diye hedef aldı.

Serhat News

(zss)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Irkçı gazeteci Batuhan Çolak, taciz ettiği kadını ve kendisini eleştirenleri suçladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir