Meclis lokantasında İsrail ürünlerinin kaldırılması kararı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ile ilişkilerin tümden kesilmesi çağrısı yapılırken, AKP’li Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un talimatı ile İsrail’i protesto etmek amacıyla için Meclis lokantası ve işletmelerindeki içecek menüsünden Nescafe ve Coca Cola kaldırıldı.

Filistin’e yönelik soykırım varan saldırılarını sürdüren İsrail ile olan tüm siyasi ve ticari ilişkilerin kesilmesi yönünde AKP hükümetine yönelik iç kamuoyundan çağrılar yükselmeye devam ederken, Meclis’te dikkat çekici bir karar alındı. 

AKP’li Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un talimatı ile İsrail’i protesto etmek amacıyla Meclis lokantası ve işletmelerindeki içecek menüsünden Nescafe ve Coca Cola kaldırıldı.

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre; bu sabah içecek siparişi vermek isteyen Meclis personeli, menüde Nescafe ve Coca Cola ürünlerinin bulunmadığını fark etti.

Çay ocaklarına sorulduğunda ise, “Meclis Başkanlığı, menüden İsrail’e destek veren markaların ürünlerini kaldırma kararı aldı” denildi.

Meclis Başkanlığı’nın aldığı karar doğrultusunda personele ve Meclis’e gelen misafirlere servis yapılan tüm menülerden bu ürünler kaldırıldı.

Kararın, Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdüren İsrail’i protesto amacıyla alındığı iddia edilirken, elde bulunan ürünlerin de depoya iade edileceği öğrenildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meclis lokantasında İsrail ürünlerinin kaldırılması kararı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir