Survivor’da yarı finalistler belli oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8’de ekranlara gelen yarışma programı ‘Survivor 2023’ün dün akşam yayınlanan bölümünde, son dört yarışmacı Nefise, Ertuğ, Yusuf ve Özgür yarı finale kalabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Yarı finale doğrudan gitme hakkı kazanan iki isim belli olurken, Yusuf’un duygu patlaması yaşadığı anlar Survivor’a damga vurdu.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan’ın sunumuyla TV8’de ekrana gelen ‘Survivor 2023’ün büyük finaline sayılı günler kala; son dört yarışmacı Nefise, Ertuğ, Yusuf ve Özgür yarı finale kalabilmek için yarıştı.

Zorlu parkurlarda Kıran kırana geçen mücadelenin ardından 2023 Survivor’ın ilk yarı finalisti Yusuf Yıldız olurken, koltuğu garantileyen ikinci isim Nefise oldu.

DUYGU PATLMASI YAŞADI

Yusuf ve Nefise, yarışı kazandıklarını anladıkları anda gözyaşlarına boğuldular. Özellikle Yusuf, oyunu kazandıktan sonra yaşadığı duygu patlaması ve çığlıklarla Survivor’a damga vurdu.

“Allah’ım sana şükürler olsun, çok yoruldum” diye bağırarak kendini yere attığı anlar çok konuşuldu.

SEZONUN SON OYUN KAPANIŞI!

Yarı finalistlerin belli olduğu mücadele ardından Murat Ceylan, yarışmacılarla oyun alanında sarıldı ve son kez hep birlikte ‘Survivor’ tezahüratını yaptılar.

Nefise ve Yusuf’un yarı finalist olmasının ardından Ertuğ ve Özgür SMS oylamasına çıkıldı. En az oyu alan yarışmacı, Survivor 2023’e dördüncü olarak veda edecek.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Survivor’da yarı finalistler belli oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir