Urfa’da kavgayı ayırmak isteyen polis bıçakla yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen biri polis 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Urfa Fanatik’in aktardığına göre, olaya karışan 4 kişide gözaltına alındı.

Haliliye ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi Açıksu caddesinde akraba iki aile arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı.

Kavga edenlerinin yakınlarının olay yerine gelmesiyle kavga büyüyerek bıçaklı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavganın ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi.

Kavga edenleri ayırmak isteyen Haliliye ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekiplerinden bir polis memuru bıçak darbesiyle ve 2 vatandaşta darp sonucu yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan polis memuru ve 3 sivil vatandaşa yapılan ilk müdahalenin ardından Balıklıgöl ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği yere şerit çekerek çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Özel Harekat polisleri de bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemelerde olay yerinde bir sopa ve bıçak olduğunu tespit etti.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Urfa’da kavgayı ayırmak isteyen polis bıçakla yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir