1. Haberler
  2. Güncel
  3. Van Büyükşehir Belediyesi, yine kamu taşınmazların satışına başladı

Van Büyükşehir Belediyesi, yine kamu taşınmazların satışına başladı

featured
Van Kenti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesi tepkilere rağmen Edremit ilçesinde bulunan 30 konut, 6 dükkân ve Tuşba’da bulunan arsa ve konut için ihaleye çıktı.

Mülkiyeti Van Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait Edremit ilçesi Eskicami ve Yenicami Mahallesinde bulunan 30 konut, 6 dükkân ile Tuşba ilçesindeki bir konut ve arsanın Kapalı Teklif usulü ihale ile satışı için resmi ilana çıktı.

30 konut ve 6 dükkânın ihalesi 20 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da İpekyolu İlçesi Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Van Büyükşehir Belediyesi D Blok 2. Kat Encümen Toplantı Salonunda ve Encümen huzurunda yapılacak. İhaleye ilişkin detaylı bilgi için ilan.gov.tr sitesini bilgiler paylaşıldı.

 

36 milyonluk arsa satışa çıktı

Tuşba ilçesi İstasyon Mahallesinde 3 bin metrekarelik taşınmaz ve üzerinde bulunan tek katlı 2 bin 600 metrekarelik yapı ile beraber satışa çıkarıldı.

 

Taşınmaz ve konutun 19 Eylül Salı günü saat 10.00’da İpekyolu İlçesi Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Van Büyükşehir Belediyesi D Blok 3. Kat Encümen Toplantı Salonunda ve Encümen huzurunda Kapalı Teklif usulü ihale ile satışı gerçekleştirilecek.

Satış kararı tepkilere neden olmuştu

Van Büyükşehir Belediyesi’nin tüm taşınmazlarını satışa çıkarması tepkilere neden olmuştu. Yerine kayyım atanan Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı, kararların altında imzası bulunanlar hakkında yargı yoluna başvuracaklarını açıklamıştı.

 

Serhat News

Van kayyımının satışa çıkarttığı taşınmazlara tepki: Satış kararlarına onay veren yetkililer takibimizdedir!

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Büyükşehir Belediyesi, yine kamu taşınmazların satışına başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    8 Eylül 2023, 15:31

    […] kayımı olan Ozan Balcı tarafından belediye meclis kararı ile satışa çıkarıldığını yazmıştık. […]

    Cevapla