Van’da ‘ırkçı’ paylaşımda bulunan avukat bu kez de baroyu hedef aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Barosu Avukatı Melis Yıldız sosyal medya hesabından Kürtçe konuşanları hedef alan bir paylaşımda bulunmasından sonra yaşanan tepkiler devan ederken avukat Yıldız bu kez de hakkında soruşturma başlatan Van Barosunu hedef aldı.

Van Barosu’nda görev yapan avukat Melis Yıldız sosyal medya hesabından, “Yanımda bende o ortamın bir parçası iken Kürtçe konuşulmasından aşırı derecede rahatsız oluyorum. Bu resmen birinin yanında fısıltı ile kulaktan kulağa konuşmak ile aynı saygısızlığa sahip.” Sözlerini paylaştı.

Yaşanan paylaşım başta avukatlar olmak üzere toplumda büyük tepki toplarken Van barosu tepkiler üzerine avukat Melis Yıldız hakkında soruşturma başlattığını açıklamıştı.

Soruşturmaya sosyal medyadan cevap

Van Barosunun soruşturma başlatılmasından sonra avukat Melis Yıldız bu kez de Van Barosunu hedef alan bir paylaşımda bulundu. Yıldız, “Avukatlık kanunu nasıl uygulaması gerektiğini bile bilmeyen yönetim soruşturma açmayı bile becerememiş. Ama ben kendileri hakkında hukuki süreci başlattım. Bu vesileyle kendilerine hukuk nasıl işletilirmiş öğreteceğim. Barodan alacağım tazminatı da hukuk öğrencilerine vereceğim.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da ‘ırkçı’ paylaşımda bulunan avukat bu kez de baroyu hedef aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir