Van’ın ortak sorununa çözüm bulunmuyor: Şikayet dilekçeleri dağ gibi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Merkez Köy ve İlçeleri Muhtarlar Derneği, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan hakkında yüze yakın muhtarın imzaladığı şikayet dilekçesini Valiye iletse de bugüne kadar herhangi bir adım atılmadı.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan’dan şikâyetçi olan Van Merkez Köy ve İlçeleri Muhtarlar Derneği, yaşadıkları problemlerden dolayı imzalı dilekçe hazırlayarak Van Valisi Ozan Balcı’ya şikâyette bulundu. Ancak tüm Van halkının şikayetçi olduğu Kaplan ve yönetimine yönelik bugüne kadar bir adımın atılmaması tepki çekiyor.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen toplantıda da gündem yine VASKİ ve VASKİ Genel Müdürü oldu. Yüze yakın muhtarın imzaladığı şikâyet dilekçesi Vali Yardımcısı Âdem Balkanlıoğlu aracılığıyla Van Valisi Ozan Balcı’ya gönderildi.

Valiye yeniden şikayet dilekçesi yazıldı 

Van Merkez Köy ve İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Köseoğlu ve diğer mahalle muhtarları tarafından imzalanarak Van Valisi Ozan Balcı’ya gönderilen dilekçede, “İlimizde Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nde hizmet veren Genel Müdür Ülker Cem Kaplan yine ilimizde görev yapan muhtarlarımızla alakalı yaşamış olduğu problemlerden kaynaklı gelen şikâyetler adına Van Merkez Köy ve İlçeleri Muhtarları Derneği olarak valiliğimizin durumun hassasiyetini ön plana alıp, muhtarlarımızın mağduriyetinin giderilmesi adına ilgili kurumla gerekli görüşmelerin yapılması ve konu ile ilgili gereğinin yapılması hususunu bilgilerinize arz ederiz” ifadelerine yer verildi.

Van’ın ortak sorununa çözüm bulunmuyor: Şikayet dilekçeleri dağ gibi! - IMG 5666

Muhtarların hazırladığı  dilekçe Vali Yardımcısı Âdem Balkanlıoğlu aracılığıyla Van Valisi Ozan Balcı’ya gönderilirken, kentin gündemini sık sık meşgul eden ve en çok tartışılan kurum olan VASKİ’nin Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan ile ilgili nasıl bir karar alınacağı merak ediliyor. (Van Bölge Gazetesi)

Serhat News 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’ın ortak sorununa çözüm bulunmuyor: Şikayet dilekçeleri dağ gibi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir