‘Vanlı Amcan’ ayağını kaybeden gence umut oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vanlı Amcan Derneği” 2 yıl önce elektirik kapımına kapılarak kolunu ve bacağını kaybeden Şirin Şahin isimli gence umut oldu.

Van’da yaşayan hayırsever ve ismini açıklamayan bir iş insanı 8yıl önce kurduğu ‘Vanlı Amcan’ sosyal medya hesabı üzerinden binlerce insana umut olmaya devam ediyor. Vanlı Amcan bu kez de 2 yıl önce elektrik akımına kapılarak ayağını ve kolunu kaybeden bir gence yardım elini uzattı.

'Vanlı Amcan' ayağını kaybeden gence umut oldu - vanli amcan dayanisma

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de yaşayan 21 yaşındaki Şirin Şahin, 2 yıl önce evinin damında biriken karları temizlemek istediği sırada elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan Şahin bu çarpma sonucu ayağını ve konu kaybetti. Sosyal medya aracılığıyla Vanlı Amcan Derneği’ne ulaşan Şahin, bu bayramda gezmek istediğini iletti. Vanlı Amcan bu isteği dikkate alarak Şahin’e protez bacak yaptırdı.

Protez bacağına kavuşan Şahin bayramın ilk günü dışarı çıkarak hem mahalleliyle bayramlaştı hem de şeker topladı.

'Vanlı Amcan' ayağını kaybeden gence umut oldu - vanli amcan dayanisma sirin

Şahin yaşadığı mutluluğu sözlerle dile getirdi: “Benim hayalim bu bayramda gezmekti. Vanlı Amca’dan Allah razı olsun. Beni bu bayram ayağı kaldırdı ve gezmeme neden oldu. Bu bayram bana çifte bayram yaşattığı için ona ve yardım eden herkese teşekkür ediyorum.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Vanlı Amcan’ ayağını kaybeden gence umut oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    28 Ağustos 2023, 14:27

    […] Vanlı Amcan, Gürpınar ilçesinde en büyük hayali akülü sandalye 15 yaşındaki bedensel engelli Rumeyasa’nın hayalini gerçekleştirdi. […]

    Cevapla