Yeşil Sol Parti’ye Van’ın kırsal mahallelerinde büyük ilgi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne 9 gün kala Yeşil Sol Parti Van’da kırsal mahalleleri ziyaret etti.

Birçok koldan seçim çalışmalarına yürüten Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Gülderen Varlı, Havin Kiye, Zülküf Uçar, Sinan Çiftyürek, Mahmut Dindar ve Taylan Ertaş kentin kırsal mahallelerinde halkla buluştu.

HDP, DBP, Yeşil Sol Parti il ilçe eş başkanları ve yöneticilerin eşlik ettiği ziyaretlere yurttaşlar büyük ilgi gösterirken, ziyaretler renkli görüntülere de sahne oldu. Milletvekili adayların son ziyaretleri Başkale, Tuşba, Gürpınar, Bahçesaray ilçeleri oldu.

Yeşil Sol Parti’ye Van’ın kırsal mahallelerinde büyük ilgi - Yesil Sol Parti

Başkale

Yeşil Sol Parti İl Eşsözcüsü Veysi Dilekçi, Milletvekili Adayı Havin Kiye, yerine kayyım atanan Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı ve ilçe yöneticilerinden oluşan Yeşil Sol Parti heyeti Başkale’ye bağlı sınır köylerinde seçim çalışmaları yürüttü. Gidilen her köyde büyük bir katılım ve coşkuyla karşılanan heyeti, gençlerde atlarla karşıladı.

Tuşba

Yeşil Sol Parti İl Eşsözcüsü Gönül Uzunay, DBP Van İl Eşbaşkanı Harun Okay, Milletvekili Adayı Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Sinan Çiftyürek beraberindeki ilçe örgütü yöneticileriyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampus alanında bulunan iş yerlerini ziyaret ederek esnaflarla görüş alış verişinde bulundu. Heyet daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’ndeki açılan Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti. Fuarda tüm stantları tek tek dolaşan Yeşil Sol Parti heyeti burada da büyük ilgiyle karşılandı. 

Gürpınar

HDP Van İl Eşbaşkanı Handan Karakoyun, Milletvekili Zülküf Uçar, Taylan Ertaş ve ilçe örgütü yöneticilerinden oluşan heyet Gürpınar ilçe merkezinde STK ve esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretler kapsamında minibüs ve taksi durakları ile ilçe esnaf sanatkarlar odası ziyaret edildi. Heyet daha sonra ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yeşil Sol Parti’ye Van’ın kırsal mahallelerinde büyük ilgi - Yesil Solll

Bahçesaray

DBP İl Eşbaşkanı Şengül Polat, Milletvekili Adayları Gülderen Varlı, Mahmut Dindar ve ilçe örgütü yöneticilerinden oluşan heyet ilk olarak ilçede bulunan Kürt Şair ve Yazar Feqiyê Teyran türbesinin ziyaret etti. Heyet türbe ziyaretinin ardından ilçe merkezinde halk toplantılarına katılarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeşil Sol Parti’ye Van’ın kırsal mahallelerinde büyük ilgi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir