AKP’li Gevaş Belediyesi yaşamını yitiren bir kadına cenaze aracı vermedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP yönetiminde olan Gevaş Belediyesi, “bozuk” diyerek yaşamını yitiren bir kadının cenazesine araç vermedi. Cenaze kamyonet kasasında mezarlığa taşınırken, aile, aracın bilinçli olarak verilmediğini söyledi. 

AKP yönetiminde olan Gevaş Belediyesi, “bozuk” diyerek yaşamını yitiren bir kadının cenazesine araç vermedi. Dün hayatını kaybeden 85 yaşındaki Kıymet Turgut için belediyeden cenaze aracı isteyen aileye, “Cenaze aracı bozuk” yanıtı verildi. Aile ise cenazelerini kiraladıkları bir kamyonetle mezarlığa taşıdı. Aile, yaşananların tamamını kayıt altına alarak, 30 bin kişinin yaşadığı ilçede AKP’li belediyenin kendilerine yaptığı zulmü Mezopotamya Ajansı’na (MA) anlattı. 

AKP’li Gevaş Belediyesi yaşamını yitiren bir kadına cenaze aracı vermedi - WhatsApp Image 2022 08 20 at 10.23.13 1

’30 bin nüfuslu bir ilçede cenaze aracının olmaması skandal’

Belediyenin bilinçli olarak kendilerine cenaze aracı vermediğini tahmin ettiklerini dile getiren Turgut ailesi, “Cenaze aracının arızalı olması bu rezaleti örtmez. 30 bin nüfusu olan bir ilçede cenaze arabasının olmaması büyük bir skandaldır. Biz aile olarak bu yaklaşımı kabul etmiyoruz. AKP’li belediye başkanı ilçenin tüm billboardlarına fotoğraflarını asmış. Fotoğrafa para var ama cenaze aracını tamir etmeye para yok, öyle mi?” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Gevaş Belediyesi yaşamını yitiren bir kadına cenaze aracı vermedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir