AKP’li Hüseyin Çelik’ten Kaftancıoğlu kararına tepki: Çok yanlış olmuştur

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen cezanın Yargıtay tarafından onanması AKP içinden de tepkilere neden oldu. Karara tepki gösteren eski Milli Eğitim ve Kültür Turizm Bakanı Hüseyin Çelik kararın son derece yanlış olduğuna dikkat çekti.

 

Açıklamayı sosyal medya hesabında yaptı

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Çelik, “Türk Siyasi tarihi, siyasetçilerin ya asker sopasıyla ya da yargı sopasıyla tedit edilmesinin ibret örnekleriyle doludur. Zaman, bu çabaların hep ters teptiğini göstermiştir.
Sayın Kaftancıoğlu’nun siyasi çizgisinin hep karşısında oldum. Ancak son karar çok yanlış olmuştur.” Paylaşımında bulundu.

 

Serhat News

(Sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Hüseyin Çelik’ten Kaftancıoğlu kararına tepki: Çok yanlış olmuştur

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Avatar

    Pekala güzel söylemiş Sayın Çelik.
    Peki bu ülkenin kazanılması ve düşman istilasından kurtuluşunda her bir Kürt bireyin Türkiye topraklarının her bir karışında kanı-canı ve emeği varken bu gün şehit olan yüzbinlerce insanın torunları olan 6 milyon asil Türkiye Cumhuriyeti’nin öz vatandaşının oylarını alan HDP Genel Başkanı, belediye başkanları ve siyasetçiler sıra sıra, gurup gurup hapisanelere atılırken neden Sayın Çelik ve diğer Kürt AKPlilerin gıkı çıkmadı?
    Ayrıca HDP şahsında milyonlarca Kürd’e bölücü deyip ayrıştırıp ötekileştirenlere ne demeli? Sizce asıl bölücü onlar değil mi?
    Bölücü bölmekten türeyen bir kelimedir. Milyonlarca Kürt vatandaşa bölücü deyip ayırıp kenara atmak ayan beyan bölücülüğün ta kendisidir.

    Cevapla