Erzurum Belediye Başkanı Sekmen’den İBB adaylığına yeşil ışık

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanlığı için kulislerde adı geçen isimlerden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, göreve yeşil ışık yaktı. Sekmen, “İstanbul benim sevdalı olduğum bir şehir” dedi.

İBB Başkanlığı için kulislerde adı geçen isimlerden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen konuya dair açıklama yaptı. Sekmen, “Hakkımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacağım şeklinde çıkan haberler beni mutlu etti. Kim İstanbul gibi bir şehrin hizmetkarı olmak istemez ki? İstanbul benim sevdalı olduğum bir şehir” ifadelerini kullandı. 

‘Yeni verilecek görevi layığıyla yapmaya hazırım’

DHA’da yer alan habere göre, halen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren AKP’li Mehmet Sekmen, “İstanbullulara hizmet etmeye 1992 yılında Samandıra Belediye Başkanlığı ile başladım. Ardından 1994 seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüm. Halkımız teveccüh gösterdi ve 1999 seçimlerinde 2 kez Kartal Belediye Başkanı seçildim. 22. ve 23.dönemlerde AK Parti’den İstanbul Milletvekili olarak TBMM’ye girdim. 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde üst üste Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçildim. Halen bu görevi Erzurum halkının da desteği ile icra ediyorum. Partim ve liderim layık görürse yeni verilecek her görevi layığı ile yapmaya hazırım” İfadelerini kullandı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzurum Belediye Başkanı Sekmen’den İBB adaylığına yeşil ışık

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir