Eş Başkanlar Van Belediyesinde: Belediyeyi halkla birlikte yöneteceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde mazbatalarını alan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, kalabalık bir kitle ile belediyeye geçti. Eşbaşkanlar, belediyeyi halkla beraber yönetecekleri vurgusu yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, mazbatalarını aldıktan sonra kalabalık bir grup eşliğinde belediye binasına geçti.
DEM Parti Van İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi, belediye binasında yapılan açıklamada şunları dile getirdi: “Biliyorsunuz ülkemizde 3 aylık bir seçim süreci yaşadık. Halkımız 31 Mart’ta sandığa giderek bir tercihte bulundu. Van’da partimiz DEM Parti 14 belediyenin tamamını kazandı. Ama bu ülkede ne yazık ki anti demokratik uygulamalarla, hukuksuzluklara imza atan bir iktidar gerçeği ile karşı karşıyayız. Belediye eşbaşkan adayımıza mazbatanın verilmemesi için çeşitli kumpaslar kuruldu. Ama YSK mazbatayı asbaşkanımıza verme kararı adlı. Bu hukukun gereğidir, olması gereken buydu. Biz de buradan şunu söylüyoruz; halkımız bu hukuksuzluğun karşısında çok büyük bir direnç, duruş ortaya koydu. Tüm kesimlerin ortaya koyduğu duruşla büyükşehir belediyemizi tekrar geri aldık. Diliyoruz ki kayyım uygulamaları son bulur. Belediyelerimizin halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz,” dedi.

“Sorunlar halkla birlikte çözeceğiz”

 

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Neslihan Şedal, “Kentimizde var olan mevcut sorunlara karşı halkımızla birlikte karar verip çözüme kavuşturacağız. Halkımızın katılımından dolayı teşekkür ederim. Bütün toplumsal dinamiklerimizle beraber başaracağımıza inanıyorum. Başarı halkımızın başarısıdır. Bütün halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz,” dedi.

Zeydan: Başarı halkındır

 

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, 14 belediyeyi de kayyımlardan alarak yola çıktıklarını ifade ederek, “Oluşan tahribatı sivil toplum örgütleri, emek örgütleri, halkımızla birlikte ortadan kaldırarak kentimizin hakettiği hizmeti kentimize yapmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Kentimize ve halkımıza layık hizmetler üreteceğiz. Tekrar halkımızı bu başarısından dolayı kutluyoruz, hayırlı uğurlu olsun diyoruz,” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eş Başkanlar Van Belediyesinde: Belediyeyi halkla birlikte yöneteceğiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir