Gelecek Partisi Van İl Başkanı’ndan ofisimize ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve beraberindeki partililer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ofisimizi ziyaret etti.

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, İl Başkan Yardımcısı Fehmi Siyahtaş, İletişim Başkanı Zafer Albayrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ofisimizi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında şu anda tutuklu bulunan Genel Yayın Yönetmenimiz Sıdık Güler için geçmiş olsun dileklerini ileten Karabıyık, Güler’in bir an önce özgürlüğüne kavuşması gerektiğini belirtti.

Özgür basın sıralamasında gerilerdeyiz

Özgür Basın sıralamasında Türkiye’nin 180 ülke arasında 165’inci sırada olduğunu ve bunun Türkiye adına kara bir leke olduğunu aktaran Karabıyık, bu başlıkta dahi çok büyük mesajlar olduğunu söylüyor.

Karabıyık, “İsterdik ki bugün Sıdık Bey’de aramızda olsun ama mesleğinden, kendi düşünce ve fikirlerinden dolayı şu an aramızda değil. Basın özgür olmalı, basın susmamalı diyoruz ama bunu gereklerini yerine getirmiyoruz. Bugün Türkiye’de hukuksuzca tutuklu olan Selahattin Demirtaş, Can Atalay, Sıddık Güler gibi yüzlerce isim var. Bu insanların düşünceleri yüzünden tutuklu olması oldukça üzücü. 10 Ocak vesilesiyle bir aradayız. O yüzden öncelikle buradan Sıddık’a selam göndermek istiyorum. Düşüncesinden dolayı cezaevine atılan, mahkûm edilen herkesin bir anca özgürlüğüne kavuşmasını diliyorum ve bu usulsüzlüğü kınıyorum,” diyor.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gelecek Partisi Van İl Başkanı’ndan ofisimize ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir