Şehir İttifakı adayı Yılmaz Kılıç’tan ofisimize ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi ve Gelecek Partisinin Van İl Başkanlıkları tarafından kurulan Şehir İttifakının İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ofisimizi ziyaret etti.

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Van İl Başkanlıkları arasında ittifak kurdu. Kurulan ittifaka ‘Şehir İttifakı’ adı verildi. Şehir İttifakının ilk adayı ise İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç oldu.

Şehir İttifakı İpekyolu Belediyesi Adayı Yılmaz Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ofisimizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında şu anda tutuklu bulunan Genel Yayın Yönetmenimiz Sıddık Güler için geçmiş olsun dileklerini ileterek, tekrar özgürlüğüne kavuşması için temennilerde bulundu. Kılıç, basın özgürlüğünün kendine demokratik diyen bir ülkede elzem olduğunu ve Türkiye’nin de hem demokrasinin hem basın özgürlüğünün gereklerini yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

‘Halkın iradesine saygılıyız’

Kılıç’a, aday olduğu ilçenin Saadet Partisi ve Gelecek Partisi başkanları eşlik etti. Kurdukları ittifakın kentin yönetimi açısından önemli bir adım olduğunu vurgulayan Kılıç, insanların ayrıştırılmasının yanlış olduğunu, bir kentin ve bir halkın bir bütünen yönetilmesi gerektiğini aktarıyor.

Kılıç, “Uzun yıllardır bu kentte siyaset yapıyorum. Yerel yönetim anlamında da oldukça deneyimliyim. Bu işi anlımın akıyla yaptığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Bugün de bu kentin bizim gibi deneyimli isimlere ihtiyacı var. Ben bu halkın adamıyım ve bu halkı seviyorum. Benim belediye başkanı olmamın tek sebebi benim vicdanımdır. Biz vicdanıyla yaşayan insanlarız. Ben rahat değilim, huzurlu değilim. Biz gece gündüz yazıyoruz, ediyoruz ama kimse elini taşın altına koymuyor. Bende bu yüzden aday oldum. İttifakımızla birlikte bu halka bir alternatif sunmak istiyoruz. Bu şehrin geleceği için çalışmalar yapmak istiyoruz. Halkımızın iradesine saygılıyız,” diyor.

Serhat News

 

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şehir İttifakı adayı Yılmaz Kılıç’tan ofisimize ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir