Kazada yaşamını yitirenler Van’da son yolculuğuna uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı’nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsünün iki kamyonla çarpıştığı kazada hayatını kaybedeler Van’da toprağa verildi.

Van’dan Ankara’ya giden Abdulkerim Kınay’ın yönetimindeki 34 EG 1164 plakalı yolcu otobüsü, 7 Kasım’da Tutak ilçe girişinde kontrolden çıkarak tır ve yan yatan kamyona çarpması sonucu 7 kişi olay yerinde bir kişi ise kaldırıldığı Erzurum’da hayatını kaybetmişti. DNA testi ve otopsilerin ardından 8 kişinin cenazesi, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan yakınları tarafından teslim alındı.

Kazada yaşamını yitirenler Van’da son yolculuğuna uğurlandı - agri kaza2 1

Ağrı’nın Tutak ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Önder Gürbüz Erciş’te, Serhat Bayraktutan Özalp’ta, Nevzat Taş ise Muradiye’de son yolculuğuna uğurlandı.

Önder Gürbüz Erciş’te toprağa verildi

Kazada yaşamını yitiren 8 kişiden biri olan inşaat işçisi Önder Gürbüz (27), memleketi Van’ın Erciş ilçesinde toprağa verildi.

Bayraktutan Özlap’ta son yolculuğuna uğurlandı

Kazada hayatını kaybedenlerden bir diğeri olan Serhat Bayraktutan’ın (23) cenazesi de ailesi tarafından teslim alınarak Van’ın Özalp ilçesine getirildi. İlçenin Çamurlu ilçesine getirilen Bayraktutan’ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitirenler Van’da son yolculuğuna uğurlandı - agri kaza1 1

Nevzat Taş Muradiye’de toprağa verildi

Son olarak yaşamını yitiren Nevzat Taş (44) ise, memleketi Van’ın Muradiye ilçesinde toprağa verildi. İlçenin Yukarı Argıt Mahallesi Demirtepe mezrasına getirilen Taş’ın cenazesi, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kazada yaşamını yitirenler Van’da son yolculuğuna uğurlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir