Köy korucusu, intihar etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyin kanaması teşhisiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Zehra Altıparmak’ın köy korucu eşi Hüseyin Altıparmak, “O ölürse ben de ölürüm” diyerek intihar etti.

Olay, Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Gümüştuğ köyünde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, geçen Salı günü köyde bir kişiyle tartışan köy korucusu Hüseyin Altıparmak’ın eşi Zehra Altıparmak panikle olay yerine giderken bir anda yere yığıldı.

Beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakım servisine kaldırılan Zehra Altıparmak, 6 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Kocası da intihar etti

Zehra Altıparmak’ın hayatını kaybetmesinin ardından korucu eşi Hüseyin Altınparmak, “O ölürse ben de ölürüm” diyerek silahla intihar etti.

Ekipler geniş güvenlik önlemi aldı

İncelenmek üzere Trabzon Adli Tıp’a gönderilen çiftin cenazeleri bugün sabah saatlerinde Gümüştuğ köyüne getirildi.

Cenaze namazına Gümüşhane Vali Yardımcısı Ali Recai Yerlikaya, Kürtün Kaymakamı Torul Kaymakam Vekili Okan Dağlı, çiftin 3 oğlundan 2’si Uğur ve Osman Altıparmak, akrabaları ve köy sakinleri katılırken diğer çocukları Ufuk Altıparmak yurtdışında olduğu için cenaze namazına katılamadı.

Köyde kılınan cenaze namazının ardından, acı olayda hayatını kaybeden köy korucusu Hüseyin Altıparmak ve eşi Zehra Altıparmak Gümüştuğ köyü mezarlığına defnedildi. (UrfaFanatik)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köy korucusu, intihar etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir