Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıktı: Ben reklam yüzüyüm

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan, Dilan Polat ve eşi Engin Polat‘ın da aralarında bulunduğu 18 şüpheli adliyeye gönderildi. Polat çiftine toplamda 66 sayfalık soru sorulduğu bildirildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat‘ın da aralarında olduğu şüphelilerle ilgili “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 18’inin, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Aralarında Dilan Polat ile Engin Polat’ın da olduğu 18 şüpheli, Kartal’daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Polis ekiplerince 4 gün boyunca süren ifade alma işlemlerinde Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a ise 40 sayfa soru sorulduğu öğrenildi.

İfadeleri ortaya çıktı

Öte yandan Polat çiftinin emniyet ifadesi de ortaya çıkmaya başladı.

Dilan Polat’ın ağlayarak verdiği emniyetteki ifadesinde, “Ben para işlerine karışmam. Ticari işlerle bir ilişkim yok. Ben reklam yüzüyüm” dediği öğrenildi.

Aylık 150-200 bin lira arası gelirleri olduğunu ifade eden Engin ve Dilan Polat’ın “Neden ikamet değişikliği yaptınız” sorusuna “Çocukların okulu için” yanıtını verdikleri öne sürüldü.

Engin Polat’ın suçlamaları reddedip her şeyi inkar ettiği belirtildi.

İddiaya göre Engin Polat ifadesinde, “Tümü ticari ilişkidir. Şirket açtım, kapattım, sonra tekrar açtım” diyerek parayı biriktirdiklerini söyledi.

Avukat Ahmet Gün’ün ise şirketlerin sahibinin Engin Polat olduğunu ve kendi kazancının aylık 300 bin lira olduğunu söylediği ifade edildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıktı: Ben reklam yüzüyüm

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir