Sınıf arkadaşı tarafından öldürülen liseli genç toprağa verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Sincan ilçesinde, sınıf arkadaşı Nurullah D. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen Hüseyin Ünal (17) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi’nde okuyan Hüseyin Ünal ve Nurullah D., sınıfta tartıştı. Hüseyin Ünal, tartışmadan 1 gün sonra, 13 Şubat’ta, evinde yemek yerken, Nurullah D. ile ortak arkadaşlarının telefonla arayıp çağırması üzerine evden çıkıp, Selçuklu Mahallesi’ndeki Tuna Parkı’na gitti. Hüseyin Ünal, parkta bekleyen Nurullah D. tarafından kasık ve karın bölgesinden bıçaklandı. Yaralanan Ünal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Nurullah D. ise polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Hüseyin Ünal’ın Sincan ilçesinde Çimşit Camisi’ndeki cenazesinde taziyeleri kabul eden görme engelli baba İlhan Ünal ile anne Nazire Ünal, ağladı. İlhan Ünal, oğlunun tabutunu tutarak, “Bana hediyen bu muydu? Kendini kurtardın, beni acıya koydun. Hayalin bu değildi oğlum, daha üniversiteyi bitirecektin. Seni askere gönderecektim, kuzum. Ben seni böyle mi gönderecektim?” diye ağladı. Ünal’ın okul arkadaşları da ellerindeki karanfillerle tabutun başında gözyaşı döktü. Hüseyin Ünal’ın cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Tepki Ver | _zg_n1
0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sınıf arkadaşı tarafından öldürülen liseli genç toprağa verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir