Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Şedal ve Zeydan oy kullandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan 2229 No’lu sandıkta birlikte oy kullandı. Eş Başkanlar, halkın iradesine sahip çıkması gerektiğini belirterek, sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı.

DEM Parti Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Hürriyet İlköğretim Okulu’nda 2229 No’lu sandıkta oy kullandı. Eş Başkan Şedal ve Zeydan’a, DEM Parti İl Eş Başkanları Gülşen Kurt, Veysi Dilekçi ve partililer eşlik etti. 2229 No’lu sandıkta oy kullanan Eş Başkan Şedal ve Zeydan zarfı sandığa birlikte attı. Eş Başkan ve beraberindeki partililer oy kullanımının ardından bahçedeki yurttaşlarla sohbet etti.

Şedal: İrademize sahip çıkalım

Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde basın açıklaması yapan DEM Parti Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Neslihan Şedal, bu seçimin sonunda kazananın kadınlar, gençler ve bütün halkların olduğunu belirtti. Şedal, “Bugün kullanacağımız her oy aslında kadın kırımına, iş cinayetlerine, göç politikalarına, doğa kırımına karşı mücadele edebilmek için irade beyanıdır. Biliyoruz ki halkın iradesinin özgürlükten, eşitlikten, demokrasiden yana sandıklara yansıyacağını bir kez daha ifade edelim. Buradan son bir çağrı ile bitirelim. Tüm halkımıza sesleniyoruz: Oyumuzu kullanarak irademize sahip çıkalım ve sonuçlanıncaya kadar sandıkları terk etmeyelim,” dedi.

Zeydan: Seçimin barışa vesile olması gerekir

DEM Parti Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Abdullah Zeydan ise 31 Mart seçimlerinin barışa vesile olması diledi. Zeydan, “Demokratik sistemin bir parçası olan seçimlere katılıp oy kullanan tüm halkımıza teşekkür ederiz. Toplumsal barışın önü açılacak ve biz kentimizi tüm arkadaşlarımızla birlikte hayırlı hizmetlerle yürüteceğiz. Bugün sandık başında görev yapan arkadaşlarımızın sandık güvenliği açısından son işlemlere kadar sandık başından ayrılmamasını ve sandıklara sahip çıkmasını diliyoruz,” dedi.

 

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Şedal ve Zeydan oy kullandı - sedal zeydan1 Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Şedal ve Zeydan oy kullandı - sedal zeydan2

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayları Şedal ve Zeydan oy kullandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir