Van Büyükşehir Belediyesi’nde görevden almalar sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçimi kazanmasıyla birlikte Van Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlayan DEM Partili Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal ilk olarak Genel Sekreteri görevden alarak yerine Cavit Tatar’ın atamasını yapmıştı. Yeni kararla birlikte üst düzey daire başkanlıklarına da atamalar yapıldı.

 

 

Van’da rekor oyla seçimleri kazanan Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Neslihan Şedal ve

Abdullah Zeydan, Genel göreve gelmeleriyle birlikte ilk olarak Genel sekreteri ve yardımcılarını görevden alarak yerine yeni atamalar yaptı. Genel Sekreterlik görevine getirilen Cavit Tatar görevine başlamıştı. Sekreterlik ve yardımcılıklarının yanı sıra, belediyenin 5 önemli biriminde daha görevden almalar gerçekleştirdi. Görevden alınanlar arasında, Makine İkmal Bakım ve Onarımı Dairesi Başkanı Adnan Ergenç , Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Erkan Akın, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Sedat Ünal, Mali Hizmetler Daire Başkanı Cengiz Tekinyer ve Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Maşuk Keskin bulunuyor.

 

Yeni atamalarda yapıldı

 

Görevden alınan daire başkanlarının yerine yeni isimler atandı. Yapılan değişiklikle; İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Tayyar Yıldız,  Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Fehmi Yalçın, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayla Çelik, Makine İkmal Dairesi Başkanı İlyas Yıldırım, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Maşuk Keskin atandı.

 

Daha önceden de Genel Sekreter Yardımcıları Nihat Arpa, Fazıl Tamer, Esiner Çetin ve Ramazan Gökdemir’i görevden alınmıştı.

 

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Büyükşehir Belediyesi’nde görevden almalar sürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir