Van’da görev yeri değişen kayyım basın ordusuyla gövde gösterisi yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Görev yeri değişen İpekyolu Kaymakamı ve kayyım İhsan Emre Aydın yanına aldığı çok sayıda basın mensubuyla birlikte ilçede yapılan çalışmaları gezdi. Aydın’ın sit alanında izinsiz yapılan parkı gezerek tanıtması ise dikkat çekti.

Son yayınlanan kararnameyle görev yeri değişen İpekyolu Kaymakamı ve kayyım İhsan Emre Aydın kentte bulunan yerel ve ulusal basın mensupların bir bölümünü yanına alarak ilçede yapılan çalışmaları gezdi. Aydın, yapımı devam eden Çocuk Akademisi, Erçek Flamingo Parkı, Evlendirme Sarayı, Bilim Merkezi, Halk Kütüphanesi, Bostaniçi Yaşam Merkezi, Garaj Amirliği ve Atık Merkezi inşaatlarında da incelemelerde bulundu. İncelemelerde bulunan Erçek Flamingo Parkı ise Sit alanında izinsiz yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Van Kalesi’nin arkasında bulunan ve 90 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Hüsrev Paşa Parkı’nı gezen Aydın, Burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aydın, bölgenin ilk ve tek kapalı çocuk eğlence merkezini inşa ettiklerini belirterek, “Amacımız, İpekyolu ilçemizin sakinlerine yeni ve modern bir yeşil alan sunarak, sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını teşvik etmek. Daha yaşanabilir bir İpekyolu için sürekli çalışmakta ve düzenlemeler yapmaktayız. Hüsrevpaşa Parkı çalışmalarında sona geldik. Hem eğitim alanında hem de spor alanında çocuklarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. İpekyolu’nun güzelliklerini yaşamak ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmek için Hüsrev Paşa Parkı çok yakında sizleri ağırlamaya başlayacak.” dedi.

Serhat News

İpekyolu Belediyesi’nde yeni bir skandal: SİT alanında izinsiz kazı ve tahribat

Tepki Ver | _a_rm_1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da görev yeri değişen kayyım basın ordusuyla gövde gösterisi yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir