Vanspor Başkanı’ndan taraftarlara skandal sözler: Terörist, vatan haini

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kentte bir televizyon kanalına katılan Vanspor Başkanı Ferhat Kıyak, taraftar grubunu hedef göstererek, taraftar grubu üyelerini “terörist, vatan haini” olarak lanse etti.

Son haflarda gösterdiği başarısızlıklarla gündeme gelen Vanspor’da tartışmalar devam ederken, kentte bir TV kanalında canlı yayına katılan kulüp başkanı Ferhat Kıyak bir skandala daha imza attı. Sunucunun Gölkentliler taraftar grubuyla yaşanan gerginliğin nedeniyle ilgili yönelttiği soruya sinirlenen Kıyak, taraftar grubunun kendisine saygı göstermediğini belirterek, “Her şeyden önce herkes haddini bilecek. Ferhat Kıyak bu şehrin kulübünün başkanıdır. Yol arkadaşlarıyla birlikte çoluk çocuğunun rızkını getirerek buraya yatırıyor. Yeri geldiğinde dilencilik yapıyor. Yeri geldiğinde aç kalan bir yönetim ve kulüp var” dedi.

Hesap sormaya, vatan haini cevabı

Gölkentliler taraftar grubunun başında bulunan kişinin arkadaşlarına saygı beklediği gibi kendisine de saygı gösterilmesini isteyen Kıyak, şu sözleri kullandı: “Biliyorsunuz biz kongre yaptıktan sonra maliyetlerden dolayı transfer sürecini gizli tutuyorduk. Bu dönemde çıktı bize sabrımızı zorlamayın mahiyetinde açıklamalarda bulundu. Kardeşim sen kimsin? Senin etin ne budun ne? O sırada taraftar grubu başkanı beni arayarak kulübe geldi. Yanına adını bile zikretmek istemediğim edepsiz, ahlaksız bir tane vatan haini diyeceğim bir PKK’li yanında. Almış yanına gelmiş. Bana, ‘Alagöz’den ne aldın’ gibi cümleler kuruyor. Benden hesap soruyor. Sen kimsin ki ben sana hesap vereyim. Senin bayram harçlığını veren benim. Senin dürüm paranı veren benim. Sen kimsin hesap soracaksın?”

Taraftar grubundan cevap: Misliyle iade ediyoruz

Gölkentliler taraftarlar grubu TV programında dile getirilen sözlerle ilgili açıklamada bulundu. Sosyal medya hesaplarında açıklama yapan taraftar grubu Kıyak’ın sözlerine tepki göstererek, “Bu şehrin bir tane ferdine dahi terörist diyemezsin! Kullandığın cümleleri sana misliyle iade ediyoruz” diyerek Ferhat Kıyak’ı istifaya davet etti.

Para için Atatürk ismini kaldırmak istemişti

Kıyak, geçtiğimiz ay bir TV kanalında söylediği sözler ile gündem olmuştu. Kıyak, Vanspor Şehir Stadyumu’nun isminden Atatürk isminin kaldırılarak, sponsor olan bir firmanın başkanın isminin verileceğini açıklamıştı. Ancak yaşanan tepkilerden sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada isim değişikliğinin söz konusu olmadığına dikkat çekmişti.

Serhat News

Tepki Ver | sinirli1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor Başkanı’ndan taraftarlara skandal sözler: Terörist, vatan haini

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir