VASKİ’nin su kesintisine Gelecek Partisi’nden tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VASKİ’nin kentte haber vermeden yaptığı su kesintisine tepki gösteren Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, kentte acil olarak içme suyunun verilmesini istedi.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) tarafından bildirim yapmadan yaptığı su kesintisinden sonra kentin büyük bölümü susuz kaldı. Suların kesilmesinden sonra yaşanan kriz devam ederken VASKİ’ye yönelik tepkilerde sürüyor. Son olarak karara tepki gösteren Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, gece yarısı operasyonu ile yapılan kesintinin kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Daha önce VASKİ’nin aldığı 6 günlük kesintinin tepkiler üzerine geri alındığını da dile getiren Karabıyık, habersiz yapılan kesintinin kentte büyük soruna neden olduğunu kaydetti.

‘Kente acil su verilmelidir’

Kesintinin kentte ciddi bir soruna yol açtığını da vurgulayan Karabıyık, “VASKİ Ağustos ayında 6 günlük kesinti kararı almıştı. O zamanda biz karara tepki göstermiştik. Ancak tepkiler üzerine VASKİ karardan vazgeçmişti. Bu olumlu bir gelişmeydi. Ancak VASKİ bu sefer haber vermeden kesintiye gitmiştir. Bu sıcak havada ve turizm sezonunda bir operasyonla yapılan bu kesintiyi kabul etmiyoruz. Yaşanan mağduriyetin giderilmesi için kente derhal su verilmelidir” diye konuştu.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VASKİ’nin su kesintisine Gelecek Partisi’nden tepki

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir