Aynı günde 3 kentte 3 kadın cinayeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’da Neşe G., boşanma aşamasında olduğu erkek, İstanbul’da da Serap Yıldız evli olduğu erkek tarafından katledildi. Dîlok-Belqis karayolunda ise kimliği belirlenemeyen bir kadının cenazesi bulundu.

 

Bir günde 3 kentten kadın katliamı haberi geldi. 2 kentte kadınlar en yakını olan erkekler tarafından ateşli silahla katledilirken, bir kadının faili ise henüz bulunamadı.

 

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Neşe G., boşanma aşamasında olduğu Vedat G. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Neşe G., olay yerinde yaşamını yitirdi. Saldırgan Vedat G., polis tarafından gözaltına alındı. Neşe G.’nin cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

 

Antep

 

Antep’te Belkis karayolunda ateşli silahla katledildiği belirlenen bir kadının cenazesi bulundu. Karayolunun 11’inci kilometresinde bir kadının yol kenarında hareketsiz yattığını görenler durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ve jandarma, kadının ateşli silahla katledildiğini belirledi.

 

Kimliği öğrenilemeyen kadının cenazesi, otopsi için Antep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

İstanbul

 

Avcılar ilçesinde Serap Yıldız, evli olduğu Vehbi Yıldız tarafından silahla katledildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Serap Yıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Vehbi Yıldız ise polis ekipleri tarafından suç aletiyle gözaltına alındı. Olay anında evde bulunan ve katliama tanık olan çocuklar, polis ekipleri tarafından dışarı çıkarılırken, olay yeri inceleme ekipleri evde çalışma yaptı. Yapılan incelemelerin ardından, Serap Yıldız’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kaynak: MA

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aynı günde 3 kentte 3 kadın cinayeti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir